DRAADloos

Na een succesvolle eerste en tweede editie , organiseert Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ) onder de vlag van Zwolle Unlimited ook dit jaar weer een straatmuzikantenconcours. Deelnemers zullen op zondag 3 juni 2018 tijdens het festival Zwolle Unlimited van 14.00 tot 18.00 uur de sfeer maken op terrassen in de binnenstad van Zwolle. 

Zie website www.draadloos-zwolle.nl

 

Wanneer1, 2 en 3 juni 2018 WaarZie voorstelling

PlankenPoëzie

PlankenPoëzie geeft performers een podium  voor dichtkunst, spoken word, muziek en beeld. Uit de zolderkamer, de bundels, de blogs – hop! - het podium op. Dichters en spoken word-artiesten hand in hand met muzikanten, singer-songwriters en beeldkunstenaars.

Wanneer2 en 3 juni Hoe laat1200-18.00 WaarAchter De Broeren

IK TOON

Samen met Festival Zwolle Unlimited presenteert de Stadkamer  op 2 en 3 juni het IK TOON Podium. Dit openluchtpodium biedt ruimte aan individuele kunstenaars, gezelschappen, verenigingen vanuit alle disciplines en leeftijden. Van koren tot aanstormende bands en van breakdance tot cabaret. Amateurkunstenaars krijgen met dit podium de kans om op te treden. 

 

Internationale 3D-kunstenaars naar Zwolle voor Street Painting

Van 30 mei tot en met 1 juni komen Internationale 3D kunstenaars naar Zwolle om hun kunstwerken op straat te leggen, tijdens het Zwolle Unlimited festival.

De kunstwerken verbinden de stad. In die drie dagen wordt het dus live getekend en daarna blijven de kunstwerken liggen”. Naast mooie afbeeldingen zijn de 3D kunstwerken ook de verbinder tussen de verschillende programma-onderdelen van Zwolle Unlimited.

Na afloop van het festival blijft het werk in de stad liggen. Van 2 juni tot en met 1 september kan iedereen dan in de werken plaatsnemen en zichzelf laten fotograferen.

Voor het echte ‘wauw’ effect moet de bezoeker door een lens (van een artiest of je eigen camera) kijken. Dan komen de 3D tekeningen pas echt tot leven!