» Home » Programma » Smulerf
Smulerf
Wanneer2, 3, 4 juni Hoe laatvr 17:00 - 23:00 Za: 12.00 - 00.00 Zo: 10:30 - 0.:00 uur WaarBroerenkerkplein

Smulerf

Het Broerenkerkplein wordt getransformeerd tot het Smulerf: een walhalla voor fijnproevers en genieters van de goede dingen in het leven, met een centraal terras, live muziek en allerlei heerlijkheden.
Smaakvol, regionaal en biologisch zijn het credo op het Smulerf.  Op het Smulerf zijn ook het hoofdpodium en de Piste gesitueerd, waar concerten  en spectaculaire straattheater voorstellingen worden vertoond.

Dit waren de Smulerf participanten van Zwolle Unlimited 2017. Wanneer de participanten van Zwolle Unlimited 2018 bekend zijn, updaten we deze pagina. 

Smaak van Zwolle

Op zondag is het Smulerf de ‘host’ van de bekende slowfood markt ´De Smaak van Zwolle die speciaal voor de gelegenheid neerstrijkt in het hartje van festival Zwolle Unlimited. De Smaak van Zwolle geeft producenten van streekproducten uit de regio de gelegenheid hun tongstrelende slowfood te laten proeven aan de bezoekers. 
Lees meer

Smaak van Zwolle
WanneerZondag 4 juni Hoe laat11.00 uur t/m 17.00 uur WaarRondom Broerenkerkplein

De Frietfiets

De Frietfiets bakt vanuit een authentieke bakfiets op elke gewenste locatie in Nederland échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land! Winnaar van de AD Friettest 2015. Echte omfiets-friet.

Wanneer2, 3 en 4 juni WaarSmulerf
Wanneer2, 3 en 4 juni WaarSmulerf

Art BBQ

Armeense traditionele gerechten en salades van bevlogen kok en eigenaar Artak.
Zijn specialiteit is gegrild vlees met kruiden uit zijn moederland. Alle gerechten worden geserveerd met huisgemaakt Armeense lavash, een dun, plat en flexibel brood dat niet alleen lekker maar ook heel gezond is.

Slagerij Haverkort & Arjan Scheve

Of het nu pullen pork moet zijn, een ambachtelijk broodje hamburger, kip of boutspek, u krijgt het met een gulle lach geserveerd door de barbecuekoning Arjan Scheve en zijn vrienden en vriendinnen. Zij verzorgen namens Slagerij Haverkort op het Smulerf een traditioneel Amerikaanse BBQ. Om van te watertanden, en natuurlijk biologisch

Wanneer2, 3 en 4 juni WaarSmulerf
Wanneer2, 3 en 4 juni WaarSmulerf

Art Cuisine

Pizza's bereid met uitsluitend biologische ingrediënten, klaargemaakt in een steenoven. Verser dan vers, op authentieke wijze gemaakt door Art Cuisine. Aan de basis van elk gerecht van Art Cuisine ligt de kwaliteit van hun ingrediënten en de zorg van de bij hun producten betrokken boeren.

Gillende Keukenmeiden

Heerlijke vers gezette koffie of thee, en een lekker stuk huisgemaakte taart om van te watertanden. 

Wanneer2, 3 en 4 juni
Wanneer2, 3 en 4 juni

Wally's Hot Chips

Een lekker volle puntzak met warme, vers gebakken en gezouten chips. Puur natuur, van Kiki. Een Marokkaanse chipsmachine en een bakpan uit Tunesië. Kok Kiki bakt de chips om geld op te halen om haar droom te verwezenlijken: mee met School At Sea! 

Slideshow uitgeschakeld in de bewerkmodus.

Zwolle Unlimited wordt mede mogelijk gemaakt door:

Slideshow uitgeschakeld in de bewerkmodus.