Wanneerzaterdag 3/6 en zondag 4/6 Hoe laat18.00 WaarBistro De Kwaak

In Bistro De Kwaak

Verhalen van Toos Ligtenberg (zaterdag 3 juni) of muziek uit Wales van Ffynnon (zondag 4 juni) allebei om 18.00 uur. 
In tegenstelling tot wat in het programmaboekje nog te lezen is, is er géén diner meer gekoppeld aan deze voorstellingen. U kunt wel een hapje en een drankje bestellen voor en na - en in de pauze - van beide voorstellingen. Zie onder voor inhoudelijke informatie over de voorstellingen.

Toos Ligtenberg - De droom van Aisik

Toos Ligtenberg is geliefd om haar speelse, theatrale performance.
De droom van Aisik is het verhaal over een arme timmerman in het Joodse Krakau. Zal hij werkelijk naar Praag afreizen, lópend, om daar de schat te zoeken die hem in zijn dromen werd beloofd? Een humoristische ‘feelgood story’ met een rake kern.

Het tweede verhaal is een korte impressie uit een groter verhaal over malafide appelverkoper en hobbyschilder Vincent van Gemert, die, net ontslagen uit de gevangenis, ontdekt dat vrouw en dochter hem uit hun leven gebannen hebben. Maar hij heeft het allemaal voor hèn gedaan! Toos Ligtenberg staat met nog een show geprogrammeerd op het festival: de muzikale vertelvoorstelling Verboden vruchten. 

Wanneer3/6 Hoe laat18:00 - 19:00, twee keer 20 minuten met pauze WaarBistro De Kwaak

Ffynnon - Roots of the British Isles


Ffynnon, een muzikaal duo uit Wales, bestaat uit Lynne Denman (zang) en Stacey Blythe (zang, harp, accordeon). Zij creëren samen muziek die diep geworteld is in het landschap van de Britse eilanden, een blend van oeroude traditie, modern ritmen, de muzikale sensualiteit van de taal en de soundscape van de Kelten. Intense samensmelting van Lynns diepe, karaktervolle stem met de harpklanken, accordeon en zang door Stacey. Lynn en Stacey spelen tijdens Zwolle Unlimited ook de muziekvertelling Dreaming the night field, samen met internationaal vermaard verteller Michael Harvey.  

Wanneerzondag 4/6 Hoe laat18:00 - 19:00, twee keer 20 minuten met pauze WaarBistro De Kwaak