Kerstvakantie 2019

Wereldberoemde verhalenfestival, Midwinter Spooktocht en Festival Op Grote Hoogte

Storytelling

Straattheater

Muziek

Routes

Meer

Wat is er te doen in de kerstvakantie?

De winter en dan vooral de dagen voor de kerst zijn de donkere dagen van het jaar. Het is het moment om terug te kijken, vooruit te blikken, antwoorden te krijgen, te ontmoeten en te delen.

Wereldberoemde verhalen, fictie en non-fictie, zijn verhalen die een boodschap in zich mee dragen. Over hoe de wereld is ontstaan, hoe we onze angsten kunnen overwinnen, over waar we onze schatten kunnen vinden.

Over helden en anti helden, over dood, pijn lijden, intens genieten, vallen en opstaan.

Verhalen zijn als metaforen die een antwoord geven op onze eigen persoonlijke problemen en dilemma’s. Zowel gezongen, verteld, gespeeld, of geuit in welke kunstvorm dan ook.

Verhalen raken ons in de kern van het menselijk zijn.

 

Wereldberoemde Verhalenfestival

Het WBVF wil deze verhalen primair bij haar publiek brengen. Rauw, direct, to the point en zonder omweg. Met ruimte voor de artiest, voor een eigen perspectief, en met een eigen interpretatie. Met vrijheid in vorm, gesteund door meesters. 21 en 22 december. Lees HIER meer.

Midwinter Spooktocht

De Midwinter Spooktocht brengt Spannende verhalen van Midwinter gespeeld door theatermakers. In deze route word je begeleid door verhalenvertellers die je naar 8 verschillende scenes brengen. De Midwinter Spooktocht is op 23 en 24 december.

Op Grote Hoogte

Op 26 en 27 december organiseren wij nog een spliksplinternieuw festival in de stad. “Op grote Hoogte” speelt zich af in de lucht. Meer info over onze evenementen e festivals volgt

Contact

phone +31 6 50 25 23 00

MAIL organisatie (at) zwolleunlimited (dot) nl 

organisatie@zwolleunlimited.nl

 

Contact

Adres

Postadres Zwolle Unlimited (De Verhalenboot)

Pletterstraat 20
8011VG Zwolle