Eigen vervoer

Met de auto

Kom je met de auto? Houd dan rekening met extra reistijd. Soms is het lastig een parkeerplek te vinden. Het hart van ons festival is het Grote Kerkplein te Zwolle. Hier kun je niet parkeren. Door de hele stad zijn er betaalde parkeerplaatsen en parkeergarages. Hieronder vind je de informatie van de parkeergarages op een rijtje.

Q-park Centrum, Pletterstraat 41. Per 20 minuten parkeren € 1,00, maximaal dagtarief € 16,50. Deze parkeergarage beschikt over gehandicaptenplekken, een elektrisch oplaadpunt en een lift. Vanaf deze parkeerplaats is het nog 3 minuten lopen naar het festivalhart.

Q-park Maagjesbolwerk, Maagjesbolwerk 54. Per 15 minuten parkeren vanaf € 0,60, maximaal dagtarief € 16,50. Deze parkeergarage beschikt over gehandicaptenplekken, een elektrisch oplaadpunt, een OV Knooppunt en een lift. Vanaf deze parkeerplaats is het nog 7 minuten lopen naar het festivalhart.

Parkeergarage Katwolderplein, Katerdijk. € 2,80 per uur, in de avonduren (20-23 uur) € 1,80 per uur. Maximum dagtarief € 17,40. Maximum avondtarief € 3,60. Deze parkeergarage is op de begane grond en beschikt over gehandicaptenplekken. Vanaf deze parkeerplaats is het nog 8 minuten lopen naar het festivalhart.

Met de fiets

De fiets kun je kwijt vlakbij het festivalterrein. Zet dan je navigatie op het Grote Kerkplein te Zwolle. Dit is het festivalhart van ons festival.

Zet je toch liever je fiets in een bewaakte stalling? Dat kan! De dichtstbijzijnde fietsenstalling is de bewaakte fietsenstalling aan het Meerminneplein.


Lopend

Ga je lopend naar ons festival? Zet je navigatie dan op het Grote Kerkplein te Zwolle. Dit is het festivalhart van ons festival.

OPENBAAR VERVOER

Met de auto

Ga je met de auto? Voorkom teleurstellingen en ga iets eerder dan gepland weg. De routes en voorstellingen starten ook echt op de aangegeven tijd. Vorig jaar is het vaak voorgekomen dat mensen te laat waren omdat een parkeerplek moeilijk te vinden was.

STORYTELLING

STRAATTHEATER

MUZIEK

ROUTES

WORKSHOPS

Contact

Adres

Postadres Zwolle Unlimited (De Verhalenboot)

Pletterstraat 20
8011VG Zwolle