Onze festivals

Met je mede-publiek wandel je door de historische binnenstad van Zwolle naar bijzondere binnenplaatsen en pleinen, kelders en zelfs etalages of afdelingen van winkels. Grijp de kans om bijzondere locaties te ontdekken, en geniet tegelijkertijd van steengoede voorstellingen.  

Verhaal aan Tafel

Een ontspannende culturele, culinaire middag in drie Zwolse restaurants. Heerlijk eten, prachtige verhalen en fijne drankjes laten u even vergeten dat het leven alweer volop begonnen is. Op iedere locatie ontvangt het team u met een lekker gerechtje, een drankje en een Zwols verhaal geserveerd door de artiesten. U bezoekt deze middag alle drie de locaties.

Het wereldberoemde verhalenfestival

Performing arts festival in de binnenstad van Zwolle; in gewelfkelders, winkeletalages, achtertuinen, musea en huiskamers, op verstopte pleintjes. Het publiek kan kiezen uit diverse theatrale en muzikale routes door de historische binnenstad.

Midwinter Spooktocht

De Midwinter Spooktocht is een theatrale route gespeeld door acteurs, vertellers en gewone Zwollenaren. Het is de perfecte periode om te griezelen op geheimzinnige plekken in de historische binnenstad van Zwolle.

Winterwarmte

Festivalterrein WinterWarmte vormt het hart van de WintersZwolle Festivalweken. WinterWarmte is te vinden op het Grote Kerkplein. Hier is het heerlijk toeven met live-muziek, kindervertellers op de middag, vuurtjes, chocomel-keuzemenu, lekker hapjes en glühwein.

Op Grote Hoogte

Festival Op grote hoogte is een gloednieuw circustheaterfestival in Zwolle. Het neemt het luchtruim als podium, het zweven als uitgangspunt. Wie wil er nou niet vliegen als een vogel? Het decor van de oude hanzestad geeft de voorstellingen een extra dimensie.

STORYTELLING

STRAATTHEATER

MUZIEK

WORKSHOPS

Adres

Postadres Zwolle Unlimited (De Verhalenboot)

Pletterstraat 20
8011VG Zwolle