FESTIVALTERREIN

festivalterrein

Grote Kerkplein
Hier vertrekken alle routes. Er is een informatiepunt en loket. Hier kun je warme en koude dranken krijgen en warm je je aan het vuur.

Het Grote Kerkplein is een plein in het oude stadscentrum van Zwolle. Het ligt naast de Grote of Sint-Michaëlskerk en fungeerde vroeger als begraafplaats.

Broerenkerkplein
De plek waar alle routes eindigen. Hier staan diverse verwarmde yurts waarin de laatste voorstellingen van de routes worden gespeeld. In de grote festivaltent is livemuziek en vind je de bar. Warm je aan vuurtjes, glühwein, warme choco en live muziek, neem een vers bereide maaltijd of een hapje bij de borrel. Op de middagen zijn hier nog wat kinderactiviteiten.

 

Een rustig groen plein, met gras, oude bomen, aan de rand van het drukke winkelgebied in de binnenstad. Ooit maakte het deel uit van een kloostercomplex, waarvan de Broerenkerk en de Librije zijn blijven bestaan. Het beeld op het plein is van de Franse kunstenaar Dodeigne. Het doopvont is afkomstig uit de gesloopte Michaëlskerk, die tot 1965 op de plek van de huidige Huds Bay stond.

 

Contact

Rob bults

De verhalenboot

+31 (6) 50 25 23 00

Adres

Postadres Zwolle Unlimited (De Verhalenboot)
Pletterstraat 20
8011VG Zwolle