Kinderplein

Drie volle middagen speelplezier, loeigoeie verteltheatervoorstellingen en aanstekelijke rootsconcerten die ook voor ouders een lust voor oog en oor zijn. Op het kinderplein kun je heerlijk genieten van een drankje terwijl je kinderen voorstellingen bezoeken of meedoen aan de vele kinderactiviteiten.

Het Kinderplein van Zwolle Unlimited is de perfecte uitgaanstip voor het hele gezin. We zijn natuurlijk geen oppascentrale, maar we hebben wel rekening gehouden met een veilig terrein en gemakkelijke inloop van voorstellingen. De strobalentheaters zijn de perfecte plek voor een goed concert of een korte vertelling. Voor alle leeftijden biedt festival Zwolle Unlimited voorstellingen en concerten aan. Veel voorstellingen voor kinderen zijn ook heel geschikt voor volwassenen om te bezoeken. De leeftijdscategorieën staan altijd duidelijk aangegeven in het programma.

Toegang.
Voor de grote kindertheatervoorstellingen moet een kaartje worden gekocht, maar dat kan aan de tent zelf met pin, of via het internet en online bankieren direct via de website van het festival. Ook zijn er veel vrij toegankelijke toegankelijke activiteiten en voorstellingen. Die gaan op waardebepaling achteraf. Via pin of de QR code kan je geven wat jij het waard vind. Niets meer en niets minder. 

 

Impressie kinderplein

STRAATTHEATER

STORYTELLING

MUZIEK

ROUTES

WORKSHOPS

Adres

Postadres Zwolle Unlimited (De Verhalenboot)

Pletterstraat 20
8011VG Zwolle