Routes

Met je mede-publiek wandel je door de historische binnenstad van Zwolle naar bijzondere binnenplaatsen en pleinen, kelders en zelfs etalages of afdelingen van winkels. Grijp de kans om bijzondere locaties te ontdekken, en geniet tegelijkertijd van steengoede voorstellingen.  

In de programmering zijn vijf routes opgenomen, voor volwassenen, kinderen en jongeren. Ze vertrekken allemaal vanaf het Broerenkerkplein. Dat is het plein voor de entree van boekenkerk Waanders In de Broeren. Daar staan begeleiders klaar en daar is ook de mogelijkheid, kaartjes te kopen.
De routes zijn bij uitstek geschikt voor degenen die houden van korte voorstellingen en van afwisseling, gecombineerd met een wandeling door de mooie Zwolse binnenstad. Ook zijn de routes heel prettig voor degenen die eerst een ‘theaterproeverij’ willen doen, alvorens een keuze te maken uit de rest van de programmering. De festivalroutes vormen een goede mogelijkheid om in korte tijd veel verschillende artiesten en voorstellingen te bekijken.

De festivalroutes bestaan allemaal uit korte voorstellingen van 15 tot 20 minuten. De Kinderroute is opgebouwd uit drie voorstellingen, net als de Straattheaterroute. De locaties worden door het artistiek team zorgvuldig gekozen en moeten een toevoeging zijn aan de shows die worden opgevoerd. De IkToon-route, de Internationale Vertelroute en de Echt Gebeurd-route bestaan elk uit vier voorstellingen van 15 minuten.

Wandel met je mede-publiek door de historische binnenstad van Zwolle naar bijzondere binnenplaatsen en pleinen, kelders en zelfs etalages of afdelingen van winkels. Grijp de kans om bijzondere locaties te ontdekken, en geniet tegelijkertijd van steengoede voorstellingen!  

Routes

Straattheaterroute

Internationaal straattheater op betoverende buitenlocaties. Van acrobatiek tot slapstick, van dans tot 3-D art op straat.

 

 

Kinderroute

Ontroerende en grappige kindervoorstellingen. Theatervoorstellingen en verhalenvertellers. Loop met je kinderen een route door oud-Zwolle en bezoek spannende verhalen!

 

 

Internationale vertelroute

Vertellers uit Zweden, Schotland, Engeland en België laten het achterste van hun tong zien in verhalen over bitter en zoet. Dit is tegelijk een mooie proeverij voor hun grotere voorstellingen. Kijk in het programma!

 

Echt-gebeurd route

Verhalen uit het leven gegrepen. Een verteller, een spoken-word artiest, een danser en een theatermaker vertellen waargebeurde verhalen.

 

 

IkToon route

Verrassende route met Zwolse amateurkunstenaars. Elke dag anders: (muziek)theater, klassieke muziek, zang, slagwerk, dans… Geniet van het afwisselende programma dat fanatieke Zwolse vrijetijdskunstenaars bieden!

 

 

STORYTELLING

STRAATTHEATER

MUZIEK

WORKSHOPS

Contact

Adres

Postadres Zwolle Unlimited (De Verhalenboot)

Pletterstraat 20
8011VG Zwolle