Straattheater

De crème de la crème van het nationale en internationale straattheater. Van acrobatiek tot dans, slapstick en 3D-art. Artiesten uit de hele wereld.

Internationaal circustheater en danstheater 

In onze straattheaterprogrammering richten we ons op internationaal circustheater en danstheater op de prachtigste plekken in de Zwolse binnenstad. Als losse voorstellingen te boeken maar ook in de vorm van een route, waarbij je als publiek onder begeleiding door de historische straten dwaalt en geniet van groots buitentheater op locatie. Verrassende performances met steeds maar één doel: het betoveren en beroeren van jouw hart of het confronteren van het publiek. Ondertussen geniet je van de bijzondere, vreemde, grappige of historisch interessante locaties die wij voor je hebben uitgekozen. 

 

Onze programmeurs struinen internationale festivals en beurzen af, op zoek naar die ene parel binnen het straattheater, die oorspronkelijke kunstenaar, die verrassende circustheatershow of dansproductie. Het credo bij de keuze van artiesten is steeds: verhalend theater; theater op straat met een verhaal. Het publiek kan ook dit jaar weer internationale topartiesten verwachten die hun beste kunnen laten zien tijdens hun voorstellingen in Zwolle.     

STORYTELLING

MUZIEK

ROUTES

WORKSHOPS

Adres

Postadres Zwolle Unlimited (De Verhalenboot)

Pletterstraat 20
8011VG Zwolle