Tickets

Voor de routes koop je een kaartje, let op Vol is Vol

De rest van de voorstellingen berekenen we op waardebepaling achteraf. Dat betekent dat we je na elke voorstelling vragen een donatie in de gouden hoed te doen. Dat gaat door middel van een QR-code.  

Tickets: hoe werkt het  

Kaartjes koop je via de website. Je kunt de website en ticketshop op je mobiel bekijken en je kunt zo direct kaartjes aanschaffen via mobiel bankieren. Ook kun je kaartjes kopen bij de kassa op het festivalterrein (alleen pin) en aan de deur van de drie grote locaties zoals hierboven genoemd (ook alleen pin). Ook kaartjes voor de routes koop je ofwel online, ofwel bij de kassa naast de vertrekplek van de routes (Broerenkerkplein). 

Voor welke shows heb je een toegangskaartje nodig?

Voor de voorstellingen in De Verhalenboot, De Wijzonol Verteltent en het Bwefar Theater moet je een kaartje kopen. Het zijn de grotere verteltheatervoorstellingen, grote kindervoorstellingen, besloten concerten en besloten straattheatershows. Ook koop je een kaartje voor alle routes die doorlopend vertrekken vanaf het Broerenkerkplein: de Kinderroute: met kindervoorstellingen; de Straattheaterroute met internationale straattheaterartiesten; de Internationale Vertelroutes, met vertellers uit allerlei landen; de IkToon-route met optredens van Zwols amateurtalent en de Echt gebeurd-route met een verteller, een spoken word-artiest, een danser en een theatermaker.

 

Inloopvoorstellingen met waardebepaling achteraf – QR Code

Dan blijven er nog heel veel inloopvoorstellingen en concerten over waarvoor we werken met waardebepaling achteraf. Na het concert of de voorstelling vragen we je om een donatie. Die donatie doe je door het scannen van een QR-code die op de locatie hangt. Via je bankierenapp bepaal je dan hoeveel je wilt geven. Je geeft wat je het waard vindt, niets meer maar….ook niets minder. Dit schept een verantwoordelijkheid voor jou: we moeten een deel van onze programmering betalen uit deze opbrengsten. Waardebepaling achteraf doen we bij de concerten op de open podia en bij straattheatervoorstellingen in de open lucht, alsmede de kleinere voorstellingen, die plaatsvinden in de verteltenten bij De Verhalenboot en op andere kleine optreedplekken.

Gratis toegankelijke activiteiten en voorstellingen

Over het hele festivalterrein verspreid ontmoet je kunstenaars, artiesten en kunstenmakers die gratis optreden voor jou of die aanstekelijke activiteiten aanbieden voor jou en je kids. Gratis en voor niets! Er is voor iedereen en voor elke beurs wat moois te beleven. Kom langs en geniet van een oergezellig festival Zwolle Unlimited 2019!

STORYTELLING

STRAATTHEATER

MUZIEK

ROUTES

WORKSHOPS

Adres

Postadres Zwolle Unlimited (De Verhalenboot)

Pletterstraat 20
8011VG Zwolle