Net op tijd 6+

Bwefar theater: zaterdag 1 juni 13:00 – 14:00

Elyas heeft het druk tijdens de week. Gelukkig gaat hij op zondag naar opa. Maar sinds oma er niet meer is, is alles anders…. Sinds oma er niet meer is, is het donker in huis… Sinds oma er niet meer is, vergeet opa de dingen… Sinds oma er niet meer is, is opa een beetje in de war… Sinds oma er niet meer is, is opa op zoek… op zoek naar de tijd.

Elyas beslist om opa te helpen met deze gekke zoektocht. Maar hoe krijg je de tijd te pakken? Een ontroerende en speelse, interactieve verteltheatervoorstelling met betoverende muziek en soundscape van multi-instrumentalist Stijn Wastijn.

 

 

Toevoegen aan winkelwagen

Deze voorstelling is €7,50 per ticket

 

Vrienden voor het leven? 5+

Zaterdag 1 juni 16:00 tot 16:45 in de Grote vertelpiste

Schildpad en aap komen elkaar tegen en worden beste vrienden. Samen beleven ze heel wat avonturen. Maar ook beste vrienden hebben wel eens ruzie. In Vrienden voor het leven? wordt de vriendschap van Aap en schildpad op de proef gesteld. Tom van Outryve en Stijn Wastyn in een muzikale bundeling verhalen over vriendschap, ruzie, moed, vliegende dieren en veel meer. Een hilarische, dynamische verteltheatervoorstelling begeleid door multi-instrumentalist Stijn Wastyn.

Vanalles verrassing 6+

Zondag 2 juni 16:15 tot 17:00 in de Grote vertelpiste

Tom van Outryve is een speelvogel, die altijd wel ergens een verhaal opvangt of juist naar je toe werpt. Zijn doel: de kinderlach. Laat je verrassen!