Waardemakers

Ode aan degenen die ons festival een warm hart toedragen. Die er mede voor zorgen dat verhalen verteld blijven worden. Of het nu is in dans, theater, storytelling, visual art of muziek. Want verhalen vertellen ons over liefde, verdriet, dromen, bedrog, helden en vijanden, winnen en verliezen, wraak en vergeving. Ze leren ons hoe het leven in elkaar zit, reiken ons mogelijkheden aan, hoe te handelen. Laten ons begrip hebben voor een ander. Een verhaal, dat is het leven in een notendop. Sponsoren, bedankt voor jullie steun!

Van Wijhe is een familie met een honderjarige geschiedenis. Marlies van Wijhe is de CEO. Van Wijhe ondersteunt Zwolle Unlimited onder de merknaam Wijzonol. Marlies van Wijhe vertelt wat voor haar de waarde is van het festival en waarom zij het festival ondersteunt.

 

Tom Versteeg is de trotse directeur van VanDer Capellen Scholengemeenschap. Zij zijn een locatiesponsor en leerlingen van de opleiding zitten in het Vertellersgide en vertellen verhalen op het Kinderplein. In deze video verteld Tom Versteeg over de waarde van het festival voor de school.

Akim Bwefar is materiaal en uren sponsor van Zwolle Unlimited. Met zijn bedrijf Bwefar Rental verzorgt hij alle licht en geluidstechniek op Zwolle Unlimited. In deze video verteld Akim wat hijvind van het festival en waarom hij dit van harte ondersteunt.

Adres

Postadres Zwolle Unlimited (De Verhalenboot)

Pletterstraat 20
8011VG Zwolle